February 2, 2015

bidang yang baru

Setelah sekian lama berdiam diri, akhirnya faranem nak update jugak blog ni. rindu waktu aktif dulu, masa terluang godek-godek apa yang patut. final dah dekat, study week dah mula dengan fyp report due minggu ni. tak tahu lah kenapa sem ni lain macam stress dia. mudah sangat nak cecah limit mental-breakdown, tetiba rasa nak menangis tetiba rasa nak meraung. semua bercampur-baur.

Eh eh dah kelaut pulak membebel, tujuan sebenar post ni nak beritahu semuaaaaaaaaa (yes, suka berangan ramai yang baca blog ni huhu) yang abah dengan ibu dah sokong niat farah 100% nak berniaga. Untuk permulaan ni, hanya online-based sebab tengah study lagi and dalam masa sama  boleh uruskan semua kat rumah sahaja oh ye kalau nak jenguk boleh ke instagram nya  faranem_r / facebooknya : faranem_r

Kat instagram ni, semua maklumat ada berkaitan produk yang dijual. kalau nak tanya pape boleh direct whatsapp faranem di 018-9152815. dalam masa yang sama farah juga agen berdaftar untuk produk sarimah signature series boleh COD sekitar bangi dan kajang kalau luar kawasan akan pos ke rumah. Produk ni ibu faranem sendiri consume, alhamdulillah kesihatan tiptop (insyaallah) . 

Selain produk ni, faranem baru join phytoscience dibawah #teamaizulynda .Dah ramai dibawah rangkaian #ALphyto yang telah mencapai lebih dari 10k. Nak tahu macam mana? jom whatsapp 018-9152815. insyaallah faranem akan guide dari awal macam mana untuk dapatkan income sebanyak tu tapi dengan syarat kena ada modal RM5400, memang jumlahnya agak besar tapi untuk memajukan diri sendiri insyaallah akan membuahkan hasil yang berbaloi.  


setakat ni dulu buat masa sekarang, ada masa faranem akan update lagi. 




 

No comments:

A New Phase

Alhamdulillah, after all the struggle i made it. My effort may not been seen but Allah know best. Thanks IBU&ABAH for having faith in ...