BIBIQ TAK BERTAULIAH !


intro PELIK ??? hehehe . .  jgn tkjut sume ! actually , tepat 27122010 aku telah bergelar BIBIQ TAK BERTAULIAH kepada jeng jeng jeng . . .  family aku laa . . aku taw sume PM merangkap PENGANGGUR MALAYSIA tengah pusing kepala berguling guling mencari keje tapi aku telah memilih bekerja kat ruma aku je yang indah lagi selesa (promote ruma japp) aku memegang motto kawan baek aku merangkap ex-dormmates aku AZRATULAKMARMOHDTHANI : WORK FOR FUN NOT FOR TIRED ! cam ta masuk akal an tapi peduli ape aku . . suke hati perut jantung aku laa . . .


ni laa dye AZRATULAKMARMOHDTHANI !
p/s : adeq , sorry tercapap promote muke kaw kat blog along !

! ! ! ! : pic aku tade tok entry ni . . . why ? ? ? 
suke aty aku laa !

adios amigos !
enjoy it . . 

saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !