A New Phase


Alhamdulillah, after all the struggle i made it. My effort may not been seen but Allah know best.

Thanks IBU&ABAH for having faith in me all along, all your support will never be forgotten and my siblings of course. FRIENDS for almost 5years in UNITEN! I don't know what else to say, it's beyond any words.


Officially graduated, Bachelor in Information Technology (Information System) (Hons.)

Works? currently focusing on my online business. Been doing it over a year now with my 2 other sister and we named it THEE.SISTERS as three.sisters been taken away.

Find us on :

Instagram >> thee.sisters
Facebook >> thee.sisters - la hermana 


till next time, will try to post more here!

have a good night.



saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

Spreading


Long time no write here! 

We're spreading around the world, be part of #K6swat now now now! Don't miss out. GST alert incoming when the prices will raise and ofcourse bonus too. Want to know how? And for those who want to know what is #K6swat all about without anymore delay contact me at +60189152815 

Thanks  😊

saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

Team K6swat!


Ada modal tapi tak tahu cara nak beranakkan duit? Nak ubah cara hidup? Nak majukan diri sendiri ? Jom whatsapp 018-9152815 insyaallah faranem akan share tips dengan cara yang betul. Jangan malu jangan segan, jom sama-sama dengan team kami #K6swat. Formula M16PL yang telah dibuktikan mampu mencecah 5 to 6 figures income within a day!  

saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

bidang yang baru


Setelah sekian lama berdiam diri, akhirnya faranem nak update jugak blog ni. rindu waktu aktif dulu, masa terluang godek-godek apa yang patut. final dah dekat, study week dah mula dengan fyp report due minggu ni. tak tahu lah kenapa sem ni lain macam stress dia. mudah sangat nak cecah limit mental-breakdown, tetiba rasa nak menangis tetiba rasa nak meraung. semua bercampur-baur.

Eh eh dah kelaut pulak membebel, tujuan sebenar post ni nak beritahu semuaaaaaaaaa (yes, suka berangan ramai yang baca blog ni huhu) yang abah dengan ibu dah sokong niat farah 100% nak berniaga. Untuk permulaan ni, hanya online-based sebab tengah study lagi and dalam masa sama  boleh uruskan semua kat rumah sahaja oh ye kalau nak jenguk boleh ke instagram nya  faranem_r / facebooknya : faranem_r

Kat instagram ni, semua maklumat ada berkaitan produk yang dijual. kalau nak tanya pape boleh direct whatsapp faranem di 018-9152815. dalam masa yang sama farah juga agen berdaftar untuk produk sarimah signature series boleh COD sekitar bangi dan kajang kalau luar kawasan akan pos ke rumah. Produk ni ibu faranem sendiri consume, alhamdulillah kesihatan tiptop (insyaallah) . 

Selain produk ni, faranem baru join phytoscience dibawah #teamaizulynda .Dah ramai dibawah rangkaian #ALphyto yang telah mencapai lebih dari 10k. Nak tahu macam mana? jom whatsapp 018-9152815. insyaallah faranem akan guide dari awal macam mana untuk dapatkan income sebanyak tu tapi dengan syarat kena ada modal RM5400, memang jumlahnya agak besar tapi untuk memajukan diri sendiri insyaallah akan membuahkan hasil yang berbaloi.  


setakat ni dulu buat masa sekarang, ada masa faranem akan update lagi. 




 

saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

lama tinggal.


lama menyepi, hidup sekarang lain sangat dah. tak macam dulu lagi. sibuk tak ingat dah. study nak kena maintain pointer, tak boleh main2 macam dulu lagi. tak semua yang kita nak jatuh depan mata, usaha penting banyak ke sikit ke belakang cerita, yang penting usaha dulu. sekarang tengah cuti semester, dua minggu yang tak berape nak lama. nak jenjalan semua tengah perang nak exam. alhamdulillah adik dah lepas UPSR bebaru ni. ayang dengan abangcik tengah mood lagi nak PMR, SPM tak lama dah. along sokong dari belakang. ingat jangan mengalah, ni tuk masa depan jugak. Undur diri dulu, sambung nanti.





saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

Kenangan


ku akui,
hanya kau yang terbaik,
namun aku terpaksa,
berjauhan dari kamu,
demi masa depan kita berdua,
sabarlah wahai kasih,
masanya akan tiba.
hanya kamu yang mampu,
bertahan dengan kerenahku,
setiap masa dan ketika,
tanpa jemu tanpa sangsi,
moga hubungan ini,
berterusan dan disemai bersama.
jangan mengalah pabila masanya hampir tiba,
setiap insan hadapi halangan tanpa batasan,
tapi apakan daya,
hanya kenangan yang masih mekar.
Selamat jalan kasih,
akhir kata dariku,
moga kau bertemu yang terbaik untukmu,
jangan jadikan kenangan lalu sebagai sempadan,
dalam menjalani kehidupan mendatang.

faranemNORDIN's

saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

powerbank




lama tak post kat sini, faranem ada jual powerbank murah murah mudah dibawa kemana sahaja, datang dalam pelbagai saiz, apa apa boleh ke facebook faranem.




kalau nak lagi mudah faranem sertakan kat sini:






untuk yang 20000mAh same design dengan yang atas cuma panjang sikit











boleh caj sehingga (berapa kali):
12800mAh up to 3++
20000mAh up to 5++
22000mAh up to 6++
30000mAh up to 10++




SELAMAT MEMBELI 




saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !