lama tinggal.


lama menyepi, hidup sekarang lain sangat dah. tak macam dulu lagi. sibuk tak ingat dah. study nak kena maintain pointer, tak boleh main2 macam dulu lagi. tak semua yang kita nak jatuh depan mata, usaha penting banyak ke sikit ke belakang cerita, yang penting usaha dulu. sekarang tengah cuti semester, dua minggu yang tak berape nak lama. nak jenjalan semua tengah perang nak exam. alhamdulillah adik dah lepas UPSR bebaru ni. ayang dengan abangcik tengah mood lagi nak PMR, SPM tak lama dah. along sokong dari belakang. ingat jangan mengalah, ni tuk masa depan jugak. Undur diri dulu, sambung nanti.





saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !