February 17, 2011

scandal 'SAHABAT BLOGGER' sehati sejiwa ?

stajuk ney macam na mengundang je kan ?
memang mengundang pun para blogger untuk tengok blog faranem ney . ( kaw bajet blog kaw hebat ke faranem ?) *perasan tahap dewa . . ngeh ngeh  . . .

actually entry ney timbul kat depan mata faranem pada pukul 0820 waktu yang ditunjukkan di handset aku yang ta bape na canggih . .

dyerang boley dikatakan sifu faranem laa ! tapi faranem ney just silent blogger je to them ;)


usha la picture bawah ney

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--



abaikan edit faranem yang nak minta penampar ;)


na taw gerangan berdua tuu ?



klik GAMBAR untuk ke blog mereka !



p/s nisa kay n kyerull : belog anda menarik ! bole jadi sifu untuk blogger baru ;)

No comments:

A New Phase

Alhamdulillah, after all the struggle i made it. My effort may not been seen but Allah know best. Thanks IBU&ABAH for having faith in ...