dah lama tak UPDATE :(


nape faranem da lama tak update ehh ? *bajet ade orang kesah pulak ,
nak taw tak sebab dia ? , faranem bagitaw je la walaupun tade yang nak taw ( HAHAHAHAHA )
cube try scroll sampai bawah (!) *dengan penuh kesabaran taw :)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

rumah kedua faranem !


ni lah sebab kelewatan meng-update blog yang ta seberape ni :(

minggu ni jadual sangat lah gila pack tambah pulak dengan orientasi yang berlangsung pada 27 may - 29 may ni , kehadiran dah la WAJIB ! tapi demi mengenali UNITEN tercinta , faranem sanggup yawww *HAHA 


: update dari rumah MURNI , laptop FARAH , meja study 2 :


saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !