August 10, 2011

bulan puasa (:

assalamualaikum , faranem nak mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK *agak lewat tapi nak juga ;)

tahun ni faranem puasa kat UNITEN taw *ingat masa zaman puasa kat rumah dulu , semua bersama tak kira sahur , berbuka dan yang paling penting memasak ! okay (Y) jangan nak sedih sangat yee nanti nangis ta cukup baldi nak tadah :D

puasa puasa juga , minggu depan final exam untuk trimester 1 taw , cepatnya masa berlalu kat sini rasa macam baru semalam menapak kat sini tawtaw dah nak final ( calculus , computing , english , psychology ) !

puasa kat sini ta penat sngat sebab banyak aktiviti yang buat faranem lupa pada LAPAR dan DAHAGA :)

aktiviti kat sini :

pagi : study kat LIBRARY uniten ,
petang : beli juadah buka puasa ( selalunya kat PKNS bangi , padahal depan UNITEN ada bazar kecilkecilan )

faranem ta beseorangan taw , ada sahabateman yang sentiasa berada disisi , siapakah ?

tunggu post tentang mereka :)



4 comments:

nazirafarahinomar said...

:) sabar ya. ni lah nikmat rindu yang perlu pelajar rasa! go!

jaerul said...

student uniten yerk?,.. Hehe

faranem nordin said...

thanks yaww @nazirafarahinomar (:

faranem nordin said...

@jaerul : yuppp , UNITEN laa btw kenapa ?

A New Phase

Alhamdulillah, after all the struggle i made it. My effort may not been seen but Allah know best. Thanks IBU&ABAH for having faith in ...