HAPPY BIRTHDAY prank (:


harilahir sape ni faranem ? okay sebenarnya tadi tengah susun balik gambar dalam laptop acer tersayang , tibatiba terjumpa folder EFIZATULfaiera (; sape pulak dia ni ? dia la 'BIRTHDAYgirl' .nak dijadikan cerita , pada masa semua ni terjadi segala perancangan adalah SPONTAN (  almaklumlah tengah demam FINAL exam ) mulamula faranem rancang dengan housemate je lastlast ada jugak budak lelaki yang tahu dan nak join . oleh sebab tanak sesak semua follow lahh kebetulan adalah hamba ALLAH yang nak sponsor barang untuk projek ni . barang apa ? dah tentulah tepung , telur dan pelengkap segalanya , air . nak tahu apa jadi masa buat prank ni ? tengok nii :



birthday girl
wishes > HAPPY BIRTHDAY youu , semoga dipanjngkan umur dan dimurhkan rezeki . oleh sebab you tak penah duduk asrama , ni lah keadaan kalau sambut birthdy kat hostel (:


semua yang terlibat dalam projek ni . HAHA :D


P/S : benda ni jadi masa bulan 12 2011


saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !