MegaGiveAway by Penmerah.com


banner format21 400x198 banner format2

nampak tak banner yang superb tu ? ini salah seorang blogger yang aktif . tadi tengah jalan kat blog dia tibatiba mata terlekat kat banner ni , dengan semangat yang ada , faranem pun join la giveaway yang dia buat . nak taww ? stay tuned dengan post ni 
Syarat;
1. Buat entri ‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’ DONE 
2. Likes Fanpages Penmerah.com  DONE
3. Copy Banner dan Link kan ke Entri GA Penmerah.com. DONE 
4. Tag 3 orang kawan
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!
6. Jangan lupa Follow twitter aku untuk tau PENGUMUMAN SEMASA tentang GA ini. DONE







saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !