May 24, 2012

kenapa bila dah remaja ? *little personal

kenapa bila dah remaja ? act ayat tu tergantung , ayat asal : 'kenapa bila dah remaja , kita tak mampu nak minta maaf kat mak ayah kita depandepan ? kenapa macam tu pulakk ? tengok ni haa ~ 





cerita disebaliknyaa :

my mom just asking something randomly and i was just like ' mom could you stop asking that ?' and all of sudden i just wondering why i would do that to my own mom  




tu la yang berlaku bila cakap tak fikir dulu lepas tu baru nak menyesal tak sudahh , kepada semua yang baca post ni ingatlah kalau nak cakap sesuatu kena fikir dulu even dengan kawan but yang paling penting dengan parents kita sendiri #ibu maafkan along , along cuma letih sikit tadi :(


*notakecil : ya allah , berilah aku kesabaran dalam diri ini , insyaALLAH :)

1 comment:

Tasha said...

tak ada manusia yang tak pernahbuat silap. kalau kita say sorry confirm mak kita maafkan. sebab kita anak dia. darah daging dia. dia tak akan benci kita.

A New Phase

Alhamdulillah, after all the struggle i made it. My effort may not been seen but Allah know best. Thanks IBU&ABAH for having faith in ...