kenapa bila dah remaja ? *little personal


kenapa bila dah remaja ? act ayat tu tergantung , ayat asal : 'kenapa bila dah remaja , kita tak mampu nak minta maaf kat mak ayah kita depandepan ? kenapa macam tu pulakk ? tengok ni haa ~ 





cerita disebaliknyaa :

my mom just asking something randomly and i was just like ' mom could you stop asking that ?' and all of sudden i just wondering why i would do that to my own mom  




tu la yang berlaku bila cakap tak fikir dulu lepas tu baru nak menyesal tak sudahh , kepada semua yang baca post ni ingatlah kalau nak cakap sesuatu kena fikir dulu even dengan kawan but yang paling penting dengan parents kita sendiri #ibu maafkan along , along cuma letih sikit tadi :(


*notakecil : ya allah , berilah aku kesabaran dalam diri ini , insyaALLAH :)

saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

1 comment:

Tasha said...

tak ada manusia yang tak pernahbuat silap. kalau kita say sorry confirm mak kita maafkan. sebab kita anak dia. darah daging dia. dia tak akan benci kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !