May 7, 2012

perjuangan seorang student

nampak tak tuu ? sebenarnya faranem takde la pegi berperang , tu cuma metafora untuk minggu exam , HAHA :D untuk semester ni je , faranem ada 21 *credit hour , macam faranem penah mention faranem amek *course IT , ayat yang biasa dengar "IT senang kan ?" course ini memang salah satu paling senang tapi tak senang kalau tade usaha , faranem mengaku faranem jarang usaha tapi harap usaha yang termampu cukup untuk pastikan faranem berjaya dalam bidang ni , lagipun bidang ni pilihan faranem sendiri , jadi tak boleh salahkan sesiapa , faranem cuma harap yang lain sokong minat faranem ni , sebenarnya esok ada *paper CMPF124 , apa tuuu ? PERSONAL PRODUCTIVITY WITH INFORMATION TECHNOLOGY yang atas sekali kat gambar bawah ni ? nampak tak tu berlaku kekeliruan dalam ayat ni , tak kesah la janji boleh dipahamkan , okay lah , undur diri dulu ye ,

YA ALLAH , TUHAN JE YANG TAHU BETAPA DIRI INI INGINKAN KEJAYAAN UNTUK IBU BAPA TERCINTA !


ni haa subject faranem tuk sem ni , doakan faranem berjaya 
INSYAALLAH

No comments:

A New Phase

Alhamdulillah, after all the struggle i made it. My effort may not been seen but Allah know best. Thanks IBU&ABAH for having faith in ...