hala tuju faranem (:


kenapa dengan hala tuju faranem ? okay tadi ada blogger yang ajak faranem komen entry ( BRO FRAMESTONE ) *klik extralaju kat link ni kalau nak taw entry apa (:

tengah sibuk baca entry ni , tegerak nak try contest ni . apalagi , tanpa membuang masa faranem try la dan yang paling best dia ada bagi beberapa bidang yang sesuai dengan minat kita . tak percaya ? tengok ni :

nampak tak yang dalam kotak tu ? memang minat faranem kot (:

apa kene mengene dengan tajuk entry ni ? haaaaaa ~ 

faranem kene pilih program ni untuk sambung degree nanti . apa pilihan faranem ? yang tu kene tunggu dulu (:

Bachelor of Information Technology (Information Systems) (Hons)
Bachelor of Information Technology (Graphics & Multimedia) (Hons) 
Bachelor of Computer Science (Systems & Networking) (Hons)
Bachelor of Computer Science (Software Engineering) (Hons)

*kalau ada yang nak kongsikan apaapa , jangan malumalu komen entry ni (:



saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

2 comments:

fifi-flowertots said...

Salam.. Rasa2 nya la kan.. better u pilih Bachelor in Information Technology (Information Systems) coz program tu bnyk peluang pekerjaan selain dari u blh bukak bisnes sendiri.. Tp u mmg kena mahir with softwares and hardwares and willing to learn something different. n this subject also requires u to berfikir luar dr kotak fikiran.. Hope that ape yg i share ni will help u.. Arios, salam.. :)

faranem nordin said...

thanks for you suggestion (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !