TAGGED (:


nampak tak tajuk tuu ? act , kawan faranem ni . natashahfarhanah yang tagged faranem . sape dia tu ? ni haaa dia :

tuanpunya belog AWESOME (:

dia ( nak kenal dia ? apalagi tunggu , terjah blog dia tu dan macam selalu CLICK EXTRALAJU PADA GAMBAR ) ni la yang tag faranem (: *sorry tasha , baru dapat blogwalking degan jayanya setelah berada di rumah tercinta <3

okayokay , faranem dah terlupa tujuan post ni . 
nampak tak tujuan post ni ? ni la diaa (: jom jawab dengan faranem (: 


* apa nama panggilan korang time sekolah dulu? reason sekali, boleh?
ALONG . sebab anak sulung dan yang paling tua kot (: 


* siapa ahli keluarga korang yang paling korang rapat sekali?
angah dan ayang (:


* korang kentut sehari berapa banyak kali? *mmg soalan mcm nak baling heels kat aku kan?. hahahaha
tak pernah kira :D


* ketinggian korang? nak gambar sekali *tunjuk perbezaan ketinggian korang.
ketinggian ? nak gambar sekali ? nahh :

*mengaku tak banyak gambar full (: 

* aktiviti yang paling korang suka lakukan? kenapa?
tengok wayang , sebab dapat sosial sambil rehat (:

* korang pernah kena rompak? bila? perasaan?
kalau sendirian , tak pernah tapi kalau family , pernah tapi masa muda*faranem dah tua dan takde kat rumah masa tu . mestilah risau :o

* radio channel apa yang korang dok hadap selama ni? berapa jam sehari?
hitz.fm ( sepanjang masa drive )

* ex korang yang paling korang sayang / tak boleh lupakan? kenapa?
errrr :/

* headphone / earplug / loudspeaker lebih menjadi kegemaran anda?
headphone . sebab dapat rasa macam free gila (:

* kawan baik itu bagaikan? *pada pandangan anda sendiri
hmmm ,tak dapat ditafsirkan dengan katakata (:

* korang suka keluar shopping dengan siapa?
sendirian (:  



dia ada suh buat soalan tapi faranem tak brp nak pandai sangat .
thanks tasha sebab tag along (:





saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !