airmatamenitisjua *personal


tadi kua dinner dengan abah, jadi driver jap then sempatlah abah call ibu tanya pasal adik , semenjak dua menjak ni dia asyik nangis je sebab kat umah sunyi . baru baru ni ayang balik rumah sebab asrama dia takde air kebetulan masa nak hantar ayang balik asrama adik ade kursus kat IKBN Lanchang , tak sempat dia nak jumpa ayang pastu balik dia nangis . selalu adik beradik ramai je kat rumah , sekarang tinggal dia dengan ibu je , kesian adik :( takpe dik belajar rajin rajin nantidapat masuk asrama penuh senang adik nak sesuaikan diri dengan persekitaran yang berbeza , ADIK KENA KUAT ! ingat adik belajar rajin rajin nanti boleh jadi anak yang berguna , okay adik ? oh ya jangan lupakan doakan along , angah , ayang dan bangcik . boleh kita samasama berjaya :) adik baca ni jangan nangis taw ? nak nangis pegi masuk bilik . jangan bagi ibu nampak taw :o pape adik mesej je along , handset boleh . facebook pun boleh 





jangan risau adik , semua orang ada dengan adik :)




  
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !