September 28, 2012

alhamdulillah , perjalanan baru bakal bermula :)

perjalanan baruu ? harini 28 september 2012 tarikh result final exam yang baru ni . dari sumber kata boleh check pukul 5petang tapi masa open website boleh pulak error :( maybe sebab ramai sangat nak tengok tu yang loadinggg tahap pffftttt -,-" dah lama sangat sampai battery lappy low last2 tutup je terus . masa tu macammacam rasa ada nak muntah la , mata berpinar pinar la . maklumlah tak pernah pun check result tak boleh . lepas dah siap semua tunggu maghrib ibu ajak masak , masa tu lappy dah buka website official tuptup buka FB ada kawan post link lain try la dengan pasrah . tinggal laptop dalam bilik sambil tunggu loading . siap je masakk adik tanya 'along tanak try tengok?' dengan hati yang mengharap pegi tengok ALHAMDULILLAH dapat tengok result :) 



dengan usaha semester lepas dapat lah jugak tunaikan hasrat ibu dengan abah nak tengok anak naik degree walaupun lambat sikit :) 

dear IBU & ABAH,
along harap dapat bagi segulung ijazah suatu hari nanti.Doakan along!



No comments:

A New Phase

Alhamdulillah, after all the struggle i made it. My effort may not been seen but Allah know best. Thanks IBU&ABAH for having faith in ...