USS 2012


CONTINUE .
dari mana pulak continue nya? SINI ni kesinambungan nya :)

malam tu check in kat Residence unplanned kot, semua dah terbungkang tapi faranem segar bugar sebab mandi apalagi godek2 barang yang shopping kat sana laa. boleh tahan jugak tapi sedih payung USS tertinggal dalam bas, penat sangat punya pasal >>>> 








tshirt sorang satu tapi ibu beli beg sebab malas nak pilih baju -,-"


roaller coaster ni lah yang duk naik ulang kali sampai boleh pilih pose muka dalam gambar

tiba2 ibu tanya sunway pyramid dekat je kan? faranem pun ye kan je laa sebab dalam kete masa otw dari johor ibu ada tanya ingat ajak ajak ayam je sekali bebetul nak pegi. esoknya pas checkout p lah sunway sebab lepas tu semua nak kena balik pahang pulak~ mood shopping tak habis lagi sooo >>>



ibu belanja flat shoes :)


tunggu lif lama sangat tu yang sempat *kat pintu lif pun jadi~


nak semua ada punya pasal, cermin pun cermin laa

sedih jugak lepas tu sebab faranem kena balim apartmen huwaaaa :( tapi nak buat macam mana dah semua kat pantai timur. lain kali jalan lagiii :) alang2 passport dah buat tuk 2tahun. tengah cari masa nak p bandung pulak? krabi pon okay jugak ni. kena bincang dengan parents dulu :3






 
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
saya tak HENSEMCANTIK macam awak lahh !